Vervoer & transport

Aanhangwagen huren


Bij ons bent u op het juiste adres om voor de beste prijs een aanhangwagen te huren. Via onze webshop kunt u gemakkelijk een aanhangwagen reserveren. Wij hebben meerdere modellen voor u klaar staan. Daarnaast hebben wij de nodige accessoires klaar liggen, zoals adapters voor de elektronische koppeling. Wilt u een aanhangwagen reserveren? Kijk hieronder voor ons assortiment en reserveer gratis online.

Naast onze verhuur hebben wij een uitgebreid assortiment voor de verkoop van onderdelen en producten voor caravan, aanhangwagen, paardenwagen en dergelijke. Wij hebben scherpe prijzen voor particulieren als professionals. De aanhangwagens voor verhuur worden goed door ons onderhouden. Daarnaast kunt u uw aanhangwagen voor onderhoud of reparaties bij ons langsbrengen. Uw aanhanger wordt vakkundig in onze eigen werkplaats gerepareerd. U kunt contact met ons opnemen voor een deskundig advies, of een aanvraag doen voor speciale onderdelen. Of klik hier om onze aanbod in onze webshop te bekijken.

» Huuraanbod aanhangwagen – klik hier voor het complete aanbod

Aanhangwagens met huif – Geremde aanhangwagens – Ongeremde aanhangwagens – Auto – ambulancePlateauwagenTandem aanhangwagens

 • V00016 AHW 750 kg openbak

  Ongeremde aanhangwagen 750 KG

  Meer informatie
 • AW001 0ngeremde aanhangwagen 750 kg

  Ongeremde aanhangwagen 750 KG met huif

  Meer informatie
 • AW000 Ongeremde aanhangwagen 750 kg

  Bagagewagen

  Meer informatie
 • AW002 AW003 ongeremde aanhangwagen 750 kg met huif

  Ongeremde aanhangwagen 750 kg met huif

  Meer informatie
 • AW002 AW003 ongeremde aanhangwagen 750 kg met huif

  Ongeremde aanhangwagen 750 kg met huif

  Meer informatie


Logistieke diensten 


Heeft u een klus waarbij u materiaal moet vervoeren? Bij ons bent u op het juiste adres, wij beschikken over middelen voor het vervoer van zowel klein als groot materiaal.  Ons personeel is getraind om met zware ladingen te kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van zware bouwmaterialen, containers, tuinhuisje of vervoersmiddelen. Wij leveren deze diensten in een groot deel van Europa en dankzij onafhankelijkheid ook voor een scherp tarief. Dankzij onze goed getrainde chauffeurs en onze vervoersmiddelen kunt zorgeloos uw klus aan ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat uw producten op tijd, op de juiste manier en tegen minimale kosten op de plek van bestemming geleverd wordt!

» Huuraanbod logistieke diensten – klik hier voor het complete aanbod

 • Bemande bus

  Meer informatie
 • V01017 Vrachtauto plus laadbak

  Bemande vrachtauto + laadbak (zand)

  Meer informatie
 • LD016 Bemande shovel

  Bemande shovel 18 tons

  Meer informatie
 • mini graafmachine

  Bemande minikraan

  Meer informatie
 • Bemande tractor

  Meer informatie