Containers & stalling

 

Wij hebben een breed assortiment aan containers om te huren of te kopen. Afhankelijk van uw wensen zijn er veel variaties mogelijk. Veel modellen kunnen wij leveren uit voorraad. Daarnaast beschikken wij over een eigen transportafdeling, waardoor de container op iedere locatie kan worden geleverd.

Indien gewenst kunnen de containers gecertificeerd worden.  Containers zijn zowel in standaard als speciaal gemodificeerde uitvoering leverbaar. In overleg is er heel veel mogelijk! Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires voor uw container, wij verkopen onder andere container sloten, discus sloten, twistlocks, horizontale en verticale container koppelingen, stickers en nog veel meer.

Bij ons kunt u een standaard maat of op voorraad zijnde special huren. Hierdoor kunt u op korte termijn en zonder investering gebruik maken van de mogelijkheden die onze containers u bieden.

Containers en opslag

Huuraanbod containers – klik hier voor het complete aanbod

Klik op de afbeelding om meer informatie te ontvangen. Ziet u de gewenste container nog niet op de website staan? Neem contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de beste oplossing.

 • Evenementen Kassa Container

  Verder lezen
 • Container 8 ft

   17.57 incl. BTW ( 14.52 excl. BTW)
  Verder lezen
 • Container 10 ft

   21.96 incl. BTW ( 18.15 excl. BTW)
  Verder lezen
 • Container 20 ft

   29.28 incl. BTW ( 24.20 excl. BTW)
  Verder lezen
 • Container 20 ft HC

   29.28 incl. BTW ( 24.20 excl. BTW)
  Verder lezen

 

Stalling en opslag aanbod

Bent u  opzoek naar opslag mogelijkheden maar heeft u gebrek aan ruimte? Het is mogelijk om bij ons uw container te plaatsen, wij bieden deze mogelijkheid aan in Weerselo en Nordhorn.

 • Stalling Nordhorn

  Stalling Nordhorn

   33.28 incl. BTW ( 27.50 excl. BTW)
  Verder lezen
 • Stalling Weerselo

   66.55 incl. BTW ( 55.00 excl. BTW)
  Verder lezen