Straatwerk en tuin & park

Triller
Bezig met het aanleggen van een nieuwe bestrating, nieuw terrasje of een nieuwe erf? Met een trilplaats zou je op een handige manier de grond goed aan kunnen trillen. Door het trillen wordt de nieuwere laag verdicht of een vast geheel. Met als doel om in de toekomst verzakkingen te voorkomen. Bespaar jezelf een grote investering en huur bij ons tegen scherpe prijzen je trilplaat.

De trilplaten die u bij ons kunt huren beschikken over een dieselmotor. Voor deze trilplaten met dieselmotor is geen klus te zwaar. De trilplaat kunt u eenvoudig vervoeren, want het wordt standaard geleverd in aanhangwagen. Mocht u het op locatie geleverd willen hebben, dan kunnen wij tegen scherpe transportkosten het leveren.

Bladzuiger/veger
Herfst? Of veel vuil op het terrein? Een bladzuiger biedt een prima oplossing om snel en eenvoudig uw vuil op te ruimen. Het voordeel van een bladzuiger is dat u alle bladeren/vuil direct opruimt. Door de zuigfunctie belanden alle vuil/bladeren in de meegeleverde opvangzak. Onze bladzuigers werken op benzine, u kunt dus met gemak grote terreinen schoonmaken.  Daarnaast kunt u bij ons terecht om tegen scherpe prijzen te huren.

 • ST004 Steenknipper

  Steenknipper

  Meer informatie
 • ST005 bladblazer

  Bladblazer

  Meer informatie
 • ST002 ST003 Triller dieselmotor

  Triller met slinger en dieselmotor op aanhangwagen 1

  Meer informatie
 • ST002 ST003 Triller dieselmotor

  Triller met slinger en dieselmotor op aanhangwagen 2

  Meer informatie
 • ST001 Triller benzine

  Triller benzine

  Meer informatie

 

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je snel mogelijk. Daarnaast kunt u ons bezoeken tijdens onze openingstijden.

Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis ten aanzien van onze producten. Zij informeren en adviseren u graag!